Betfair официално лицензиран в България

Залагането онлайн в Betfair напълно легално и законно

Вече е факт лицензирането на един от най-добрите онлайн букмейкъри Betfair. След дълго отсъствие от българска територия наложено от законодателството в страната ни Борсата се завърна с още по-добри предложения за българските си клиенти. Всички клиенти на букмейкъра, които имат акаунт там, може да влязат и да започнат да залагат. Ако никога не сте ползвали www.Betfair.com, имате шанса да се възползвате от бонуса за българи на стойност 20 € под формата на безплатен залог.

Ето как може да участвате:

Отворете си сметка в Betfair и депозирайте сума. Направите първи залог като нов клиент на стойност 20 €, но загубите, парите ще ви бъдат върнати по сметката ви в Betfair.

Имате уникалната възможност да спечелите бонус до 1000€. Колкото повече залагате (независимо на което и да е от спортните събития, включително системи), толкова повече точки ще натрупате без значение дали вие губите или печелите. След като направите 30 дни от вашата регистрация (първи залог) Betfair ще кредитира във вашата сметка сума на стойност до 1000€

Посети сайта на Betfair България

Всеки нов клиент, който иска да се регистрира и да се възползва от офертата за 20 € безрисков залог може да го направи ОТ ТУК! Сайта е на български език и е много лесен за ползване. Условията са напълно приемливи, които може да прочетете подробно на сайта им.

Betfair са първият букмейкър, който взе лиценз от българската комисия по хазарт. Залагането при тях е напълно легално, а печалбите са освободени и не подлежат на данъци.

©2009-2019 www.futbol24-bg.com. Всички права запазени.