EfBet - Българският онлайн букмейкър

EfBet е регистрирана в Малта компания за онлайн залози, която до 2011г. беше известна под наименованието BalkanBet. Оператора има лиценз за България, което означава, че всички български играчи могат спокойно да се възползват от предлаганите услуги.

Регистрация в ЕфБет
Регистрацията в сайта става много бързо и лесно. Просто натиснете бутона„Регистрация” в горния десен ъгъл и попълнете стандартната форма в която се изискват основни данни, като: имена, адрес, потребителско име, парола, имейл, предпочитана валута и т.н. Валутите в които можете да и откриете сметката са български лев и евро.

Коефициенти и предлагани пазари 
Въпреки, че не е от водещите световни компании EfBet предлага сравнително конкурентни коефициенти. Ако има някакво разминаване с други букмейкъри, то ще е съвсем минимално. Предлаганите пазари също са на едно прилично ниво. Има голямо разнообразие от спортове и лиги. Освен традиционните и популярни спортове тук може да поставите залози и на Ръгби, Австралийки футбол, Дартс, Моторни спортове и др.

Залози на живо 
Залозите на живо са една от най-силните страни на Ефбет. Освен, че всеки ден има стотици срещи от най-различни спортове, които могат да бъдат играни на живо, компанията предлага и огромно разнообразие от пазари за всяка отделна среща. Така например за по-популярните лиги можете да намерите до 70-80 отделни възможности за залог за всяка една среща. Такова разнообразие със сигурност ще задоволи и най-претенциозните играчи.

Обслужване на клиенти
Сайта на Efbet е достъпен на два езика – български и английски. Добрата новина е, че компанията предоставя обслужване на български, посредством всички канали за обратна връзка – имейл, телефон и чат на живо. Служителите са отзивчиви и ще ви обяснят подробно всичко, което ви интересува.

Разплащания в ЕfBet
Методите за разплащане с Efbet не са чак толкова много, но за сметка на това са много ефективни. Можете да депозирате и теглите средства посредством банков превод, дебитни/кредитни карти, Moneybookers, Neteller, ePay.bg, EasyPay. Минималният депозит тук е 10 лв. Много удобен начин за разплащане е ЕasyPay, тъй като компанията разполага с над 1600 пункта на територията на България.


Заключение 
EfBet определено е много надеждна компания, тъй като е регистрирана в Малта, където законовата рамка е желязна. Освен това компанията е лицензирана в България, което означава, че всеки може спокойно да пуска своите залози, без да се притеснява от евентуални проблеми с властите. Предлаганите спортове и коефициенти са на едно задоволително ниво и разполагат с перфектно обслужване на българск
и. 

©2009-2019 www.futbol24-bg.com. Всички права запазени.